Študentska Arena

19 10 2007

Zaključni koncert se je zgodil včeraj na Gospodarskem Razstavišču. Nastopali so Dan D, Šank Rock in Elvis Jackson. Predskupina pa je bila skupina Mozaik (sem jih žal zamudil).

Dan D so predvsem morali na oder prezgodaj in tako začeli pred napol prazno dvorano. No, čeprav sem imel skozi celoten koncert občutek, da bi lahko bilo še celo malo več ljudi. Odigrali so dobro, sicer medlo začeli, a ko je pevec Tokac padel not – takrat smo vsi padli not. :) Tudi drug kitarist, Marko Turk – Tučo je včeraj gotovo imel svoj večer, saj je odigral kar nekaj zelo dobrih solaž.

Na odru so izgledali takole: :)

Tokac

Med skladbo Voda

Po vrsti

Sledili so Šank Rockovci, ki so za moje pojme, včeraj res “žgali” v pravem pomenu besede. Med Pravljico o mavričnih ljudeh se mi je zdelo, da poje prav vsak v dvorani.

Matjaž Jelen

Pravljica o mavričnih ljudeh

Sledilo je gotovo presenečenje večera, ko se je na odru skupaj s Šank Rockerji pojavil 6Pak Čukur in skupaj izvedli “Dej bolj na glas”

Matjaž in 6Pak Čukuzzi

Sledili so še energični Elvis Jackson. Njihov pevec Buda je pravi kaskader. Nastop Elvis Jacksonov MORATE videti v živo!! :) Je res nekaj posebnega.

Kaj pa tu skrivaš?

Zdaj pa šibam naprej… Novi koncerti že kličejo!! :D

Lep dan vam želim! :)

Jure :)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi10 odzivov v “Študentska Arena”

19 10 2007
milojko milojko (17:58) :

Za ta koncert mi je žal, da sem zamudil. sam kaj češ. nimaš kej nimaš kva

19 10 2007
tina (18:09) :

škoda res!!!sam nism mela zapestnce!!!:(:(

19 10 2007
Tina (18:44) :

Jst pa sm mela zapestnco, sm pa eno bakterijo fasala pa že ta drug dan je wc školjka moja najboljša kolegica. Jao. Dan D so itak zakon. :) Podgurka že ve. :)

19 10 2007
lukav lukav (18:53) :

Mah to z zapestnicami :SSS .. Sej so jih nosili ven ampak tisto čakanje .. Rajši bi dali vstopnino in bi vsaj vedel da ziher pridem noter, ne pa da moram čakat zunaj in zamudim edini koncert, ki sem ga hotel videt.. bah ..

19 10 2007
Janez Mikec (18:56) :

Dan D -> Favorite band, ni debate sploh =)

19 10 2007
bateman (19:22) :

jp jp, je bilo kar fino, kar je bilo seveda…sam sem na žalost prišel šele na Elvise, ampak smo na koncu kar fino nadoknadili za vse nazaj…fantje so enostavno še enkrat pokazali, da so zelo pozitivno odf*** :D

19 10 2007
Darja Darja (20:06) :

Jure… Če me naslednjič ne vzameš s seboj fotkat, si v življenjski nevarnosti… ;)

19 10 2007
Klemen (20:12) :

Bil na koncertu, moram se strinjat z zgoraj napisanim… Šank rok so ga žgali na solažah enkratno!!!

Še več takih koncertov! :D

23 10 2007
Eva (21:28) :

Sedim, in prebiram tvoj blog…Naj ti omenim, da sem pred tem precekirala tvoje fotke in lahko recem samo HUDO!!!! Vsak naslednji koncert so bolse fotke vsakic znova naredis vtis….Fotke so odlicne (sicer se oglasa cisti laik), vendar mogoce prav zaradi tega, ker se ne spoznam na svetlobo, na kontrast, itd, pa tvoje fotke na meni pustijo obcutek kot bi bila na vseh teh koncertih, kot da bi vse to vidla- pa nism…..Predvsem pa sfotke dajejo obcutek kot, da bi ti vsi ljudje na slikah pozirali, drzali pozo nekaj minut…pa vsi vemo da so to sekunde mogoce se manj kot to, ki si jih ujel na teh koncertih samo ti!!! ODLICNO

20 12 2011
Hamter (15:55) :

2007, kje so te cajti žurk

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !