Za intermezzo 2. :)

28 10 2008

Čez vikend sem malo urejal arhiv in slučajno naletel na fotke izpred pol leta, ko sem delal silno zanimivo stvar v Izoli. V dvorani, ki mi je po eni strani tako veliko dala, ko sem bil še sam športnik, a vseeno tudi veliko vzela.

Slovenian Open. V latinskoameriških in standardnih plesih.

Ko sem se vozil v Izolo, priznam, da sem bil malo izgubljen, raje recimo, popolnoma – nisem imel pojma, kaj naj pričakujem, kako se zadeve sploh lotiti … sploh si nisem predstavljal, kako bo vse skupaj izgledalo. Še najbolj od vsega, pa mi je nekako skakalo po glavi to – je mogoče to, da če si popoln antitalent za ples, povezano s tem, da tudi plesne fotke ne bom spravil skupaj?

A ko sem se postavil za svojega Canona, v kombinaciji s Sigmo, sem na vse skupaj pozabil in … padel not. Koliko, pa presodite sami. :)

Jurij Batagelj in Jagoda Štrukelj - prvič

Jurij Batagelj in Jagoda Štrukelj - prvič

Jurij Batagelj in Jagoda Štrukelj - drugič

Jurij Batagelj in Jagoda Štrukelj - drugič

Matej in Špela Kralj - drugič

Matej in Špela Kralj

Miha Vodičar in Nadiya Bichkova - latin

Miha Vodičar in Nadiya Bichkova - latin

Miha Vodičar in Nadiya Bichkova - standard

Miha Vodičar in Nadiya Bichkova - standard

Dvorana Livada tako ostaja v mojem življenju še naprej na posebnem mestu. Očitno bo to zame vedno kraj, poln nostalgije. Pa ne samo dvorana, cela Izola. :)

Lep pozdrav,

Jure ;)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objaviKomentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !