Igranja v poletnem soncu

18 11 2008

Od tega, recimo temu “igranja v poletnem soncu”, je zdaj minilo že kar nekaj časa. In ob vsem delu, ki sem ga imel, sem (shame on me) enostavno na celo zadevo pozabil. Dokler …

Me tale “mudelka” ni zbrcala za računalo in me prisilia narediti te fotke. In iz fotografije v fotografijo sva bolj debelo gledala. Enostavno so nama bile fotke všeč, sam nisem vedel, da bi pri modni fotografiji sploh lahko naredil kakšno spodobno fotografijo (pač se s tem tipom fotografije nisem nikoli ubadal …) in tudi ona je bila precej presenečena nad svojim poziranjem.

Nama so se fotke zdele super, kakšne se zdijo pa vam? :)

Zakaj sva se ploh šla tale igranja? Dekle je namreč ostalo brez soplesalca, poleg tega se je odločila, da bo obleko prodala. Kaj storiti, da bo iskanje in prodajanje čimbolj uspešno? Narediti par fotk in jih raztrositi naokoli seveda. Če že imaš fotografa pod streho, a ne? ;)

No, potem pa … je prišlo vmes to in ono, in se je na zadevo malo pozabilo … (no, pa nisem samo jaz kriv … :s)

Tako sva začela z dodano bliskavico …

Z bliskavico

Z bliskavico

No, pa sva rekla, izkoristiva lep poletni sonček in probala še brez bliskavice …

)

Natur :)

Mimo grede, to je moja njena najljubša fotografija.

Po dveh urah iskanja primernih kotičkov in fotkanju na Ljubljanskem gradu se nama ni dalo več. Materiala sva posnela kar nekaj, zato sva se odpravila proti avtu, kjer pa je sproščeno igranje s fotoaparatom obrodilo nepričakovane sadove. :)

Tole:

)

Yo, was' up? :)

Skratka, prav zaradi te zadnje fotografije, sva se oba nasmejana vsedla v avto, ter se odpeljala … prav dala nama je novo energijo za … hja, nova igranja. ;)

Lep pozdrav,

Jure

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi6 odzivov v “Igranja v poletnem soncu”

18 11 2008
Darja Darja (23:09) :

Jah lepo modelko imaš… In to celo vso voljno, da izpolnjuje tvoje fotografske želje… Bravo… Keep going.

18 11 2008
Jure Makovec (23:12) :

Ti, se ne bom pritoževal. :D Samo tukaj sva malo obrnila vloge – tu sem jaz izpolnjeval njene želje. :D

18 11 2008
renne renne (23:24) :

Sicer nisem neki mojster portretne oz. modne fotografije, ampak komentar vseeno lahko podam :) . Prva fotka, mi je sicer všeč, ampak verjetno si fleš imel na fotoaparatu? V takih primerih to ni preveč dobro ker v bistvu “uniči” vse sence in potem izpade vse bolj 2D. Druga mi je tudi všeč, ampak ozadje je fajn osvetljeno, ampak ona je premalo :) . Tretja mi pa je huda ker je taka sproščena, spontana.
Fotke same po sebi so fajne, sploh pri prvi mi je zelo všeč poza. Ampak pri modni fotografiji žal ne gre brez zunanjih flešev ali pa odbojnika. Dostikrat je naravna svetloba zelo primerna, ampak fleš lepo osvetli oči.
Model in obleka sta fenomenalna, izedba pa je tudi kar ok :)

18 11 2008
Jure Makovec (23:28) :

no, saj – že “opremsko” sem hendikepiran. :D No, pa saj, če bi imel odbojnike pa niti ne bi vedel, kam in kako z njimi … no preko poskušanja bi že kaj ustvarila, samo … potem v dveh urah verjetno ne bi naredila niti dveh fotk. :D

skratka, sem vesel tvojega mnenja, ker vem, da dostikrat narediš kakšen portret, pa cenim tvoje nasvete. :D

20 11 2008
Kristijan (16:43) :

Super

20 11 2008
Petra Nuzdorfer (18:29) :

ja jurček, tole pa je model ja… ;)

Lepe fotke, tretja mi je še posebi padla v oči, res je spontana, luštna :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !