Zmajčice

13 01 2009

Zagotovo vsi veste, o kom bo tekla beseda. Dovolite mi malce predrznosti oz. nesramnosti, oz. – tale del stavka spreglejte vsi zagrizeni košarkarji – Zmajčice so dekleta, ki popestrijo še tako dolgočasno košarkarsko tekmo!! :)

In to soboto so s pravim plesno-navijaškim spektaklom obeležile svojo 10. obletnico delovanja.

Zmajčice

Zmajčici Irena (levo) in Zoja (desno) – prva je ustanoviteljica, druga pa trenerka

V 1 uro trajajočem plesno-navijaškem spektaklu so se v Festivalni dvorani predstavile prav vse selekcije Zmajčic, od najmanjših pa vse do tistih pravih Zmajčic.

Zmajčice

Male Zmajčice

Zmajčice

Mini Zmajčice

Zmajčice

Junior Zmajčice

Zmajčice

Srednje Zmajčice

Zmajčice

Zmajčice

Cel večer so se selekcije menjavale na odru, a zato ni bilo nič nihanj – energija na odru je bila stalno tista prava, navijaška, pa če so na odru stale Mini Zmajčice ali tiste, recimo, prave Zmajčice.

In ker je šlo za večer plesa, smo lahko Zmajčice spoznali tudi v malce drugačnih vlogah – malce bolj plesnih, kot navijaških. :)

Zmajčice

Zmajčice

Zmajčice

Zmajčice

Zmajčice tokrat niso le navijale, temveč tudi zaplesale, in to v ritmih kan-kana, ruskega kazačoka, sirtakija, orientalskih ritmih … pa še kaj bi se našlo.

Kot gosta večera pa so Zmajčice povabile primorskega raperja Megi Boya, s katerim so prav na koncu skupaj zaplesale in – tudi zapele.

Zmajčice

Vse generacije Zmajčic skupaj s primorskim raperjem Megi Boyem

Jap, večer je bil, glasen, navijaški, plesni in gotovo bi se še kaj našlo. Bil pa je predvsem (z moškega stališča) – seksi!! ;-)

Vroč pozdrav,

Jure :)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objaviKomentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !