BMW Fashion Show

29 05 2009

Na tejle zadevi sem se tako namatral, da sem si rekel, da gre tudi na blog, pa če se zlomim od pomankanja časa. :) Torej – zakaj je šlo – BMW Slovenija je ob predstavitvi BMW-ja Z4 Roadster pripravil zanimiv in zelo atraktiven večer – vse skupaj se je začelo z modno revijo, ki je bila prava paša za oči, za nas fotografe pa … hja, recimo, da zelo zelo lep izziv. :)

Skratka, modna revija je potekala v studiu Viba Filma, celoten studio pa je bil prirejen nevihti – sicer je grmelo samo na začetku, je pa potem skozi celotno modno revijo kar lepo padalo. Prve vrste so bile celo zaščitene s PVC folijo, nekateri obiskovalci so rekli, da so vseeno bili malce mokri, a da je bilo vredno, saj je bila modna revija res nekaj posebnega. No, na koncu pa se je tako ali tako zjasnilo in pokazali so se … ne, ne oblaki, temveč modri – BMW-ji. BMW Z4 Roadster. :)

BMW Fashion Show

Seveda pa lepi avti ne pomenijo nič brez lepih deklet – v “mrzlem nalivu” so nas takole ogrela. ;-)

BMW Fashion Show

BMW Fashion Show

BMW Fashion Show

BMW Fashion Show

Malce igre s svetlobo … :)

BMW Fashion Show

BMW Fashion Show

In glede na vroče poletje, ki trka na vrata, je tale zverinica kar prava rešitev za vroče dni … mar ne? Seveda tudi za mokre dni, da ne bo pomote. :)

BMW Fashion Show

Skratka, zanimiva izkušnja, tale “naliv” sredi velikega studia. Zdaj vsaj vem, kako je možno, da se v Hollywoodskih filmih vedno ulije v točno pravem trenutku … ;)

Lep moker pozdrav,

Jure :)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi6 odzivov v “BMW Fashion Show”

29 05 2009
Petra (19:05) :

najs vork! :)

29 05 2009
Jure Makovec (19:07) :

senk ju! :)

sejm tu ju!! :)

30 05 2009
leon (04:11) :

v belem je pa cudovita!:)

31 05 2009
Žiga Gričnik (14:02) :

Peta fotka je sploh super!

4 06 2009
Shai (14:27) :

Super fotkice! Še posebej so mi fain 1., 2. in 5. fotka.

6 06 2009
Darja Darja (12:06) :

Super so vse. Peta je pa moja favoritka.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !