Bob Sinclar Born in 69 Show @ Laguna, LJ

5 07 2009

Če je 4. julij ameriški državni praznik, potem lahko rečem, da je bil 4. julij 2009 za Ljubljano pravi plesni praznik oz. praznik zabave. Za to je več kot odlično poskrbel Bob Sinclar, ki je z mixanjem ritmov najprej spravljal v miganje ogromno množico ljudi na ljubljanskem kopališču Laguna, potem pa se je zabava preselila še v InBox, kjer je za ritme še naprej skrbel – Bob Sinclar.

Bob Sinclar

Bob Sinclar na ljubljanski mestni plaži Laguna

Sam odkrito priznavam, da elektronska glasba ni zame. Sam sem rocker po duši, kar težak rocker, če sem čisto iskren. A me Bob ni pustil pri miru in priznam, da sem velikokrat zamigal tudi sam. In če je premaknil mene, starega rockerja, si približno predstavljam, kako so šele pete srbele tiste prave ljubitelje elektronske glasbe in glasbe Boba Sinclarja.

Bob Sinclar v Laguni

Bob Sinclar je poskrbel za vroče ritme …

Bob Sinclar v Laguni

… za vroče dogajanje pa je bila verjetno kriva kar plaža Lagune … ;-)

Množica je bila seveda najbolj zagreta proti koncu Bobovega seta, ko je postregel s svojimi največjimi hiti, World Hold On, Love Generation. Tudi začel je udarno – z Rock This Party (Everybody Dance Now). Kot bi hotel nekaj povedati … ;-)

Bob Sinclar v Laguni

Množica je bila seveda proti koncu najbolj razgreta, ko je Bob Sinclar zavrtel nekaj svojih največjih uspešnic

Ob 2h se je zabava na Laguni zaključila, a to še zdaleč ni bilo to – sledil je še afterparty v InBoxu, kjer sta bila sicer napovedana druga DJ-a, a nas je, verjetno na presenečenje vseh – tam spet pričakal Bob, ki je že vrtel glasbo.

Moram reči, da sem bil pozitivno presenečen, saj je vrtel glasbo nekje od 23:30, pa vse do 5. ure zjutraj, ko se je vidno utrujen poslovil od množice.

Bob Sinclar v InBoxu

Bob Sinclar je skrbel še za ritme na afterpartyju v InBoxu

Večer oz. noč je, čeprav je pri meni osebno šlo za delovno razpoloženje, minila bliskovito hitro, verjamem pa da se je za tiste, ki so žurali, končala še prehitro. :-)

Lep žurerski pozdrav

Jure :)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi2 odzivov v “Bob Sinclar Born in 69 Show @ Laguna, LJ”

5 07 2009
Žiga (20:50) :

Bob Sinclar is in the house:)

2 08 2009
Petra (09:11) :

Pohvale jurček…
zdj vidm da obvladaš tut party fotografijo… je še kej kar ne obvladaš? :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !