Michael Bolton v Hali Tivoli

26 01 2010

V ljubljanski Hali Tivoli je kljub bolezni nastopil ljubljenec ženskih src oz. oči, ameriški pevec Michael Bolton. Nastop je kljub slabšemu počutju opravil zelo dobro, saj je obiskovalce koncerta zabaval skoraj dve uri in pol – no, z dobre pol ure dolgim intermezzom Tonyja Cetinskega, ki je še enkrat več dokazal, da je ljubljenec ljubljanske publike. Proti koncu pa sta pevca združila moči ter skupaj odpela nepozabno romantiko, Stand By Me.

Michael Bolton

Michael Bolton v ljubljanski Hali Tivoli

Koncert je bil razdeljen nekako na štiri dele – prvi, počasnejši, romantičnejši, drugi, posvečen skladbam Franka Sinatre, tretji je, kot omenjeno pripadel Tonyju Cetinskemu, v zadnjem delu koncerta pa je Michael Bolton postregel s svojimi največjimi ter tudi nekoliko bolj živahnimi skladbami.

Michael Bolton

Michael Bolton

Michael Bolton

Omeniti velja še nekaj – kljub bolezni si je gospod Bolton po koncertu vzel čas še za kratko druženje z nekaterimi obiskovalci koncerta ter za fotografiranje z njimi, pa tudi prihod ni bil nič kaj zvezdniški, saj si je vzel nekaj trenutkov časa ter zbranim tudi pomahal.

Lep glasbeni pozdrav,

Jure :)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objaviEn odziv v “Michael Bolton v Hali Tivoli”

26 01 2010
Darja Darja (20:38) :

Čudovite… Pri meni je šele danes prišlo za mano… :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !