O blogu in avtorju

Že kar nekaj časa imam ta blog in mislim, da je čas za novo predstavitveno objavico. :) Skratka, v tem času se je marsikaj spremenilo.

Od tega, da sem kočno spoznal normalno dekle, s katerim se res dobro razumeva, do tega, da končno počnem stvari o katerih sem sanjal in si jih vedno želel početi. Seveda govorim o fotografiji.

Ni lepšega kot iti delati, pa niti ne veš da delaš, ker v svojem delu tako uživaš, ker popolnoma padeš noter. Ko delaš svoje delo, pa namesto, da bi bil vedno bolj izčrpan, si vedno bolj nabit z energijo. No, fizično priznam, da me vseeno zmanjka, sem pa psihično boljše razpoložen. :-)

Dosti filozofiranja. :-) Tale blog je postal konkretno fotoblog in seveda bo to ostal tudi vnaprej. Hvala vsem rednim bralcem, vem, da vas je kar nekaj in hvala za komentarje – vedno sem bil pristaš konstruktivne kritike. Skratka, upam, da se bomo še brali naprej, jaz pa se bom trudil čimbolj redno objavljati.

Fotografski pozdrav,

Jure

  • Share/Bookmark


En odziv v “O blogu in avtorju”

18 11 2008
JORGE (18:57) :

Živjo
slike so zelo vredu in me zanima, če jih lahko nekaj umestim v našo galerijo na spletni strani. Spletna tsran je sicer še v obdelavi vendar bo v slabem mesecu obnovljena.
Prosim za direkten kontakt.
Hvala

LP
Jorge

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !